E-mail: info()lesneni.cz | Mašatova 1034/2b, 148 00 Praha 4-Kunratice
.

Aktuální jídelní lístek

Vaří nám Zdravá Jídelna Toulcova dvora.

Jídelní lístek 17. – 23. 6.

Pondělí
Mrkvová s bylinkovým kuku drobením *bl  (7)
Pastýřský koláč se skopovým masem *bl  (3,7)

Úterý
Zeleninová s pohankovými vločkami *bl *v
Pečené kuřecí stehno s cibulovým sósem, hrášková rýže

Středa
Zelená vitamínová *v *bl
Pečené krůtí stripsy, gratinovaná polenta, pažitkový dip *bl  (7)

Čtvrtek
Žampionová *bl  (7)
Květákové kari, jasmínová rýže *bl  (9,6)

Pátek
Rajčatová s bazalkou  *bl *v
Pečená krkovice, fazolky na cibulce, pečené batáty

 

Seznam potravinových alergenů , které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU

1) Obiloviny obsahující lepek
2) Korýši a výrobky z nich
3) Vejce a výrobky z nich
4) Ryby a výrobky z nich
5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7) Mléko a výrobky z něj
8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9) Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l,
13) Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich

Přítomnost alergenu v jídle je zapsána v závorce číslicí dle seznamu
*BL – jídlo je uvařeno z bezlepkových surovin (může přesto obsahovat stopové části lepku)

Další informace na www.toulcuvdvur.cz